dalmacijavino

Dalmacijavino je tvrtka s više od 70 godina tradicije u proizvodnji vrhunskih vina, alkohola i bezalkoholnih pića. Svoju dugu povijest i čvrstu vezu s Dalmacijom preslikali smo kroz svoje prepoznatljive proizvode od kojih neki uživaju gotovo kultni status među generacijama. Naši proizvodi spajaju iznimnu kvalitetu i najbolje sastojke dalmatinskog porijekla te pružaju autohtoni doživljaj dalmatinske filozofije uživanja u životu.

dalmacijavino
VRHUNSKA VINA

Hvarsko vinogorje dom je ovog ovih vina izraženog mirisa i arome . Osebujnog, punog okusa, ova vrhunska vino odišu svježinom i mineralnošću. Pravi gurmani znaju da kapljica vina odlično prija uz sva jela od ribe i školjaka, a izvrsno pristaje i uz pikantnije sireve, baš po mjeri uživanja.

vrhunskavina
KVALITETNA VINA

Područje Petrova polja sadržava najbolje od sjevera i juga, dajući karakteristična vina koje krasi tamna, granat crvena boja s prepoznatljivim sortnim mirisom i razvijenim bouquetom. Posebna svježina ovih vina u vama će probuditi želju da otkrijete bogate gastronomske specijalitete drniškog područja. Uživanje u mladoj janjetini i luku nepotpuno je bez čaše ovog suhog bijelog vina, slamnato do zlatno žute boje, diskretne arome i punog okusa, karakterističnog za drniško područja iz kojeg dolaze.

vrhunska zestoka pica
VRHUNSKA JAKA ALKOHOLNA PIĆA

Pravi trenuci nazdravljaju se pravom travaricom! A prava Travarica napravljena je od vinskog destilata i macerata aromatskog bilja, ubranog u trenutku kada daje najbolja svojstva za karakterističnu aromu. Idealna je kao prirodni aperitiv a pije se i izvan dalmatinskog podneblja.

vrhunska zestoka pica
JAKA ALKOHOLNA PIĆA

Pelinkovac ,Travarica , Moska Vodka ,Great House Gin , Amaro biljni liker su samo neka od pića koje morate probati , sa svojim prepoznatljivim ukusom ostavljaju naljbolji utisak u bilo koje doba.

ALI DOO SARAJEVO