banjaluckapivara

Banjalučka pivara, jedina domaća pivara u Republici Srpskoj dugoročno je opredjeljena za jačanje domaće proizvodnje ali i praćenje i zadovoljenje potreba potrošača i kupaca. Najviši standardi kvaliteta koje ispunjavaju prilikom svakog koraka u proizvodnji piva, vrhunske sirovine koje koristime i najsavremenija tehnologija proizvodnje i punjenja piva, svrstavaju Banjalučku pivaru među najmodernije pivare u regionu. 2012. godina je bila važna godina. Predstavili su novi izgled omiljenog domaćeg piva i zamjenili deset miliona boca Nektara, čime su zaokružili trogodišnji rad na modernizaciji Banjalučke pivare, ali i načinili prvi veliki korak ka profitabilnom poslovanju koje karakteriše veća usmjerenost ka kupcima i njihovim željama.

nektar pivo
NEKTAR PIVO

Brend sa najdužom tradicijom i najprepoznatljiviji brend Banjalučke pivare je Nektar pivo. Nektaru je dodijeljen status Supebrand-a na tržištu Bosne i Hercegovine. Ovim je još jednom potvrđeno da je ime Nektar pozicionirano među vodećim robnim markama u BiH.

kaltenberg
KALTENBERG PIVO

Kaltenberg pivo je nastalo kao rezultat lične vizije i predanog rada bavarske kraljevske dinastije Wittelsbachs koja je započela sopstvenu proizvodnju piva i otvorila prvu pivaru u Bavarskoj još davne 1260. godine.Kraljevska Kaltenberg piva su prefinjenog uskusa i savršene svježine.

kastel
KASTEL PIVO

Kastel je zlatno lager pivo, čiste arome i prijatnog osvježavajućeg ukusa. Napravljen je od najfinijih sastojaka sa posebno odabranim sortama hmelja koji ga čine veoma pitkim i svježim.

ALI DOO SARAJEVO