HomeAKTUELNONajbolji ambasadori BiH: svjetska premijera kamp prikolice kompanije DERUBIS na sajmu

Najbolji ambasadori BiH: svjetska premijera kamp prikolice kompanije DERUBIS na sajmu

Privredna/Gospodarska komora FBiH upućuje iskrene čestitke uz želje za puno uspjeha najboljim ambasadorima Bosne i Hercegovine – kompaniji DERUBIS iz Viteza, koja premijerno izlaže kamp prikolicu vlastite proizvodnje na najvećem sajmu karavana i kamp prikolica “CARAVAN SALON DÜSSELDORF”, koji se ove godine održava u periodu od 28.08. – 05.09.2021. u Düsseldorfu, Njemačka.

Jedina svjetska premijera ovogodišnjeg sajma, biti će predstavljena upravo iz Bosne i Hercegovine, zahvaljujući kompaniji DERUBIS, koja je ujedno i jedina na svijetu napravila monolitnu karoseriju koja se proizvodi od poliesterske smole ojačane staklenim vlaknima odnosno materijala od kojeg se prave i jahte. Osim toga, jedini na svijetu imaju “lamistal stakla” iz automobilske industrije, a sama kamp prikolica opremljena je inovativnim interijerom sa salonom od 10 m2, futurističkog izgleda uz čitav niz inovativnih rješenja. Svi izlagači su podjeljeni u 6 različitih kategorija u ovisnosti o vrsti vozila i opreme koju izlažu. Kompanija DERUBIS izlaže u kategoriji dvo-osovinskih kamp prikolica, dužine preko 7 metara.

“Predivan je osjećaj kada jedna bh. kompanija dobija upite značajnih njemačkih kompanija o zastupanju na njihovom tržištu”, naveli su iz kompanije DERUBIS, što ujedno smatraju najvećom pobjedom.

Inače, najveći svjetski sajam karavana i kamp prikolica “CARAVAN SALON DÜSSELDORF”, svake godine privlači više od 270.000 ljubitelja karavaninga, a ove godine okupit će oko 645 izlagača kamp prikolica, motornih karavana, pribora, šatora i ostale opreme iz 31 zemlje, na prostoru od oko 214.000 kvadratnih metara u 13 dvorana, te na otvorenom sajamskom prostoru. Predstavnici Privredne/Gospodarske komore FBiH ispratit će ovu svjetsku premijeru i veliki uspjeh ne samo kompanije DERUBIS, već i Bosne i Hercegovine.

O NAMAP/GK FBiHAktivnosti KomoreOrgani P/GK FBiHKontakt informacijeREGISTRIRegistar privrednih subjekataPrijava u registarKako do članstva u Komori?SEKTORI I CENTRISektor za industriju i uslugeSektor za poljoprivredu i trgovinuSektor za energetikuSektor za ekonomske i pravne posloveCentar za promociju i edukacijuCentar za analizu i informatikuCentar za javna ovlaštenjaCentar za međunarodnu i suradnju sa eu fondovimaPUBLIKACIJEGlasnik P/GK FBiHEvropske integracije – glasnikZašto biti član Komore?KOMORSKA MREŽAKomorska mreža je organizacija koja okuplja komore različitih kantona, entiteta itd i formirana je sa ciljem da…

Zadnje objave